Cecilia

Jag är en sann livsnjutare som älskar guldkant på vardagen! Skrattar ofta och ibland lite för högt!

Inflyttad Katrineholmare som tog svängen förbi Vilhelmina innan jag rotade mig här i storstan 1996. Jobbat över 20 år på stans olika hotell med drift, marknad, events och lite inredning. Är en sann hotellnörd! När jag är ute och reser släpar jag ofta in mitt resesällskap på olika hotell för att kolla in lobbyn och lukta på hotelltvålen.  

Åker gärna skidor (utför!), solar, badar och dricker vin när jag är ledig!   

Bor här i Älvsjö med min snygga Peter och härliga dotter Agnes.

Sofie

Jag har älskat att baka och laga mat sedan barnsben hemma i Småland. Från att ha hjälpt min pappa Anders som är konditor till en turné på lite olika restauranger. Dock var det lite ensamt i köket så sen blev det hotell i 15 år.

Efter det hjälpte jag till med att driva upp kafferosteriet Johan & Nyström med familjen. Valde dock att hoppa av för att plugga HR. Men så dök Herrängen upp - vilken dröm!

Tillsammans med min familj här i Älvsjö älskar vi full fart, vilket uttryckt sig i husrenoveringar, flera företag och 4 döttrar. I kombination med måttot "det löser sig" så går det faktiskt ihop på något sätt.