Julbord
Vi gör det modernare och härligare och serverar julmiddagen vid bordet - sharing-style så ni får njuta av varje juldoftande servering i lugn och ro.
Ni inleder kvällen med rykande varm glögg. Julbordsserveringarna bygger på de "ät-rundor" som vi är vana vid från buffén och innehåller både traditionella rätter och rätter med en twist.
Pris
Vuxna 825kr (737kr exkl. moms)
Barn 0-2 år gratis
Barn 3-6 år 225kr
Barn 7-12 år 50% rabatt
Dryckespaket - om man vill göra det superenkelt!
2st starköl/glas vin/alkoholfritt alternativ
Kaffe/te med påtår
Pris per person 250kr
(200kr exkl. moms)
Klassisk
sharingmeny
1:a servering
Inlagd sill med lingon
Gremolatasill
Senapssill
Gin & Tonicgravad lax med hyvlad gurka och rosépeppar
Skagenröra
Hackat ägg, rödlök, hängd gräddfil
Kokt potatis
Kavring(G), fröknäcke med Västerbottensostkräm(L)
2:a servering
Rökt anka med chutney på vinteräpplen
Viltkorv med picklade senapsfrön
Griljerad skinka(G) med HG’s sötstarka senap
3:e servering
Janssons frestelse
Prinskorv
Köttbullar
HG’s whiskeysenap
4:e serveringen
Detalj på gris med mandelpotatispuré,
fermenterad vitlökssky och krasseemulsion.
5:e servering
Caramelpannacotta med havtorn och flingsalt
Pepparkaksrulltårta med lingonfrosting
Saffranskola
Spritig tryffel
Svartvinbärsmarmelad
(G) Innehåller gluten
(L) Innehåller laktos
Vegansk & vegetarisk
sharingmeny
Endast förbeställd
1:a servering
Inlagd zucchinisill
Senapssill på aubergine
Krämig tofusill med lime och dill
Gulbeta med gramolatakräm
Skagen med tofu och tångkaviar
Fröknäcke
2:a servering
Gravad morot med picklade senapsfrön
Gräslöks- och chiligratinerad portobellosvamp
Waldorfssallad med rotselleri, fänkål, vinteräpple och valnötter
3:e servering
Janssons frestelse
Julbullar
Korv
HG’s sötstarka senap
4:e servering
Bakad rotselleri med mandelpotatispuré,
svampbuljong och
Krasseemulsion
5:e servering
Kokospannacotta med havtorn och flingsalt
Paj på vinteräpplen med vaniljsås
Vegansk snickerskaka
Lakritsdadlar
Saffranskola
(G) Innehåller gluten.
Innehållet på julbordet kan variera något men i det stora hela är det detta vi är mest sugna på!