KOM OCH JOBBA MED OSS PÅ
VÄRLDENS BÄSTA ARBETSPLATS!

JUST NU SÖKER VI FÖLJANDE TJÄNSTER HOS OSS

KÖKSMÄSTARE (TILLSATT!)
100% tillsvidareanställning
.Vi söker någon som är självgående , flexibel och som älskar mat och att förvalta de råvaror som finns på bästa sätt, Du gillar också att jobba i team och nära gästen och kollegor. Vi är ett litet härligt gäng som jobbar tillsammans och som alltid vill ge extra allt till våra gäster.
Du skapar menyer, gör inköp och ansvarar för vårt matkoncept. Här har du alla möjligheter att utveckla gården tillsammans med oss och skapa ett kök du är stolt över.
Du har bra koll på köksekonomi och de lagar och regler som gäller för mathantering.
Du kommer att laga mat till vårt café, till vår festvåning, catering och konferens. Sedan har vi ett underbart julbord och gör roliga events under året.
Hoppas vi blir härliga kollegor! Du jobbar dagtid, kvällar och helg. 
Tjänsten tillsätter vi så fort vi hittar rätt!
Skicka ett mail med en ansökan eller om du har några frågor till info@herrangensgard.se Det går också bra att ringa Sofie på 076-7743344 eller Cissi på 073-072 24 46.

FESTVÅNINGSPERSONAL / JULBORDSPERSONAL
timanställd - främst helger och kvällar 
Har du fyllt 20 år och tidigare jobbat med servering på festvåning och julbord och älskar att ge det där lilla extra av dig själv? Då tror vi att du kan vara rätt person för oss. Vi har alla typer av fester hos oss; företagsfester, födelsedagsfest, bröllop, julbord mm. Vi anordnar ibland egna fester också! När man jobbar som servis hos oss så gör man allt som hör festen till; dukar, serverar, städar, diskar och möblerar. Vi vill att när man har fest hos oss så ska det kännas som om man kommer hem till någon - det är personligt! Därför är det en förutsättning att du tycker värdskapet är viktigt och att du gillar att hålla koll på detaljer så att festen verkligen blir Extra Allt!
Främst är våra fester på lördagar och då jobbar man vanligtvis kl. 16-02 men även övriga dagar och dagtid kan förekomma. Julbord jobbar du vanligtvis kl. 16-23 och då även veckodagar.
Lön enligt överenskommelse! 
Skicka ett mail med en ansökan eller om du har några frågor till info@herrangensgard.se Det går också bra att ringa Sofie på 076-7743344 eller Cissi på 073-0722446.