KOM OCH JOBBA MED OSS PÅ
VÄRLDENS BÄSTA ARBETSPLATS!

NU SÖKER VI MATGLAD KOCK & FESTVÅNINGSPERSONAL SOM VILL HJÄLPA OSS ATT UTVECKLA HERRÄNGENS GÅRD! 

Som kock och vår härliga kollega i köket, ansvarar du för att planera och producera alla fantastiska kompositioner som lämnar vårt kök. 
Det är allt mellan bakverk, luncher och festvåningsmenyer. Man kan säga att ingen dag är den andra lik och det är ett otroligt inspirerande jobb i ett härligt gäng.
Självklart har du lite koll på ekonomin och råvarukalkylen. Vi jobbar stenhårt mot matsvinnet, och med naturen, istället för mot naturen. Så därför är det självklart att vi jobbar efter säsong och humör. 
Alla på Herrängens Gård jobbar lite som om det vore sitt eget ställe. Köket blir ditt ansvar där du både har mandat och ansvar för att leverera den bästa maten i söderort!
Bra mat för oss, behöver inte vara den dyraste. Den ska vara vällagad med kärlek, enkla men tydliga smaker och riktigt bra råvaror. Gillar du att odla egna grönsaker? Kör hårt! Vi har gott om orörd trädgård.
Herrängens härliga kock för oss:
- Är ansvarsfull och organiserad.
- Gillar att jobba både självständigt och i team. På gården och i vårt kök på Liljeholmen.
- Har kreativitet som flödar i matlagningen. Ibland blir det snabba uppstudsar pga lika kreativa gäster som har olika krav. 
- Känner sig hemma i de flesta typer av kök. Från klassiskt till vegetariskt. 
- Är passionerad som person, engagerad och uppskattas för sin härliga energi som vi gillar att smitta andra med.
- Gillar högt tempo och har lätt för att anpassa sig efter vad som händer på gården. 
Lite smått och gott:
Vi söker utbildade kockar (deltid) som har ett par års kockarbete i knivväskan. Körkort behövs när vi ska köra bil och leverera mat till gården och till olika events.
Vi söker även Festvåningspersonal (deltid) som är:
- Serviceinriktade och snabbfotade.
- Glädjespridande och lösningsorienterade.
- Hyfsat erfarna av serviceyrket.
- Härliga människor i alla åldrar men som pga lagar och regler måste fyllt 20 år
Lite övrig info:
Arbetstiderna varierar lite beroende på säsong och beläggning, men vi är måna om att alla ska kunna planera både sitt arbete och tid med vänner och familj. Sen finns det inte så mycket att vänta på.
Hoppas vi blir kollegor! Tjänsterna tänkte vi tillsätta så fort vi hittar rätt!

Skicka ett mail med en ansökan eller om du har några frågor till info@herrangensgard.se Det går också bra att ringa Sofie på 076-7743344 eller Cissi på 073-072 24 46