KOM OCH JOBBA MED OSS PÅ
VÄRLDENS BÄSTA ARBETSPLATS!

JUST NU SÖKER VI FÖLJANDE TJÄNSTER HOS OSS

CAFÉPERSONAL

timanställd - helger
Har du fyllt 20 år och tidigare jobbat inom service? Hurra, då är du den vi söker! Vi tror att du är sugen på att att jobba i vårt populära café med ett härligt gäng kollegor och med underbara godsaker. Förrutom en grym buffé med egengjorda bakverk har vi mat och fullständiga rättigheter. Cissi och Sofie letar efter dig som har ett stort leeende, gillar att det är mycket att göra, vill ta hand om våra många stammisar och har ett öga för detaljer. Främst letar vi efter dig som kan jobba varannan helg rullande. När man jobbar hos oss i caféet så går man ut med mat, står i kassan, diskar, dukar upp bakverk, kular glass och är barista. Alla hjälps åt och bidrar med sin härliga energi för att gården ska vara en fantastisk plats att jobba på. 
Schyssta villkor och lön enligt överenskommelse! Vi hoppas att du kan börja hos oss omgående.
Skicka ett mail med din ansökan eller om du har några frågor till info@herrangensgard.se. Det går också bra att ringa Sofie på 076-7743344 eller Cissi på 073-0722446.

KÖKSMÄSTARE
100% tillsvidareanställning
.Vi söker någon som är självgående , flexibel och som älskar mat och att förvalta de råvaror som finns på bästa sätt, Du gillar också att jobba i team och nära gästen och kollegor. Vi är ett litet härligt gäng som jobbar tillsammans och som alltid vill ge extra allt till våra gäster.
Du skapar menyer och ansvarar för vårt matkoncept. Maten preppar du i vårt produktionskök som ligger i Liljeholmen och du jobbar i service på gården. Ett krav är körkort.
Du kommer att laga mat till vårt café, till vår festvåning, catering och konferens. Sedan har vi ett underbart julbord och gör roliga events under året.
Hoppas vi blir härliga kollegor! Du jobbar dagtid, kvällar och helg. 
Tjänsten tillsätter vi så fort vi hittar rätt!
Skicka ett mail med en ansökan eller om du har några frågor till info@herrangensgard.se Det går också bra att ringa Sofie på 076-7743344 eller Cissi på 073-072 24 46.

FESTVÅNINGSPERSONAL
timanställd - främst helger och kvällar 
Har du fyllt 20 år och tidigare jobbat med servering på festvåning och älskar att ge det där lilla extra av dig själv? Då tror vi att du kan vara rätt person för oss. Vi har alla typer av fester hos oss; företagsfester, födelsedagsfest, bröllop mm. Vi anordnar ibland egna fester också! När man jobbar som servis hos oss så gör man allt som hör festvåningen till; dukar, serverar, städar och möblerar. Vi vill att när man har fest hos oss så ska det kännas som om man kommer hem till någon - det är personligt! Därför är det en förutsättning att du tycker värdskapet är viktigt och att du gillar att hålla koll på detaljer så att festen verkligen blir Extra Allt!
Främst är våra fester på lördagar och då jobbar man vanligtvis kl. 16-02 men även övriga dagar och dagtid kan förekomma. 
Lön enligt överenskommelse! 
Skicka ett mail med en ansökan eller om du har några frågor till info@herrangensgard.se Det går också bra att ringa Sofie på 076-7743344 eller Cissi på 073-0722446.