JULBORD "SHARING STYLE"

Varmt välkomna till ett mysigt julbord med Extra Allt på vår 1700-tals gård i Älvsjö, södra Stockholm!

30 nov - 22 december
torsdag, fredag och lördag
sittningar från kl 17:30

övriga tider och dagar på förfrågan

 Vi gör det modernare och härligare och serverar julmiddagen vid bordet - sharing-style
så ni får njuta av varje juldoftande servering i lugn och ro.

Ni inleder kvällen med rykande varm glögg. Julbordsserveringarna bygger på de "ät-rundor" som vi är vana vid från buffén och innehåller både traditionella rätter och rätter med en twist.
 
Pris
Vuxna 825kr (737kr exkl. moms)
Barn 0-2 år gratis
Barn 3-6 år 225kr
Barn 7-12 år 50% rabatt
 
Dryckespaket - om man vill göra det superenkelt!
2st starköl/glas vin/alkoholfritt alternativ
Kaffe/te med påtår 
Pris per person 250kr 
(200kr exkl. moms)

Boka julbord på 
jul@herrangensgard.se alt. 08-645 38 03
 

1:a servering
Inlagd sill med lingon
Gremolatasill 
Senapssill 
Gin & Tonicgravad lax med hyvlad gurka och rosépeppar 
Skagenröra 
Hackat ägg, rödlök, hängd gräddfil 
Kokt potatis
Kavring, knäcke med Västerbottensostkräm
 
2:a servering 
Rökt anka med chutney på vinteräpplen
Viltkorv med picklade senapsfrön
Griljerad skinka med HG’s sötstarka senap
 
3:e servering 
Janssons frestelse
Prinskorv
Köttbullar
HG’s  whiskeysenap
 
4:e serveringen
Detalj på gris med mandelpotatispuré,
fermenterad vitlökssky och krasseemulsion.

5:e servering 
Caramelpannacotta med havtorn och flingsalt
Pepparkaksrulltårta med lingonfrosting
Saffranskola
Spritig tryffel
Svartvinbärsmarmelad


Vegansk & vegetarisk sharingmeny
         -endast förbeställd-
1:a servering

Inlagd zucchinisill
Senapssill på aubergine
Krämig tofusill med lime och dill
Gulbeta med gramolatakräm
Skagen med tofu och tångkaviar
Fröknäcke 

2:a servering 
Gravad morot med picklade senapsfrön
Grönkålspaj  
Waldorfssallad med rotselleri, fänkål, vinteräpple och valnötter

3:e servering 
Janssons frestelse
Julbullar
Korv
HG’s sötstarka senap

4:e servering 
Bakad rotselleri med mandelpotatispuré,
svampbuljong och 
Krasseemulsion
 
5:e servering 

Kokospannacotta med havtorn och flingsalt
Paj på vinteräpplen med vaniljsås
Vegansk snickerskaka
Lakritsdadlar
Saffranskola

Innehållet på julbordet kan variera något men i det stora hela är det detta vi är mest sugna på!