VIGSEL & BRÖLLOPSFEST

I våra vackra lokaler dukar vi gärna upp för bröllop. Gårdshuset tar 68 gäster sittande i stora festsalen och den Röda flygelbyggnaden tar upp till 30 gäster.

Gårdshuset är från 1600-talet och har kakelugnar i original i festsalen. De sk. Herrängentapeterna är nytryckta men speciellt framtagna från originaltapeten som hittades i samband med en renovering. Huset består av två våningar och på övervåningen finns det möjlighet att bjuda på en välkomstdrink Här dukar vi också upp kaffe och tårta medan vi förbereder festsalen för bar och dans. 

Ute på gårdsplan finns det gott om plats för fördrink och mingel när vädret är på vår sida. Många väljer att gifta sig på gården eller i området på tex. dansbanan eller nere på bryggan.

Den fina naturen runt gården gör det möjligt att ta fina bröllopsbilder. Vi har bröllopsfotografer och florister som vi samarbetar med och som vi gärna rekommenderar för er speciella dag.

Vi tar hand om allt kring mat och dryck och festen kan pågå som längst fram till kl 01.00. Det är inte möjligt att ta med egen mat och dryck utan allt går genom oss!

 

KONTAKTA OSS FÖR EN OFFERT