VILKA ÄR VI

SOFIE

Jag har älskat att baka och laga mat sedan barnsben hemma i Småland. Från att ha hjälpt min pappa Anders som är konditor till en turné på lite olika restauranger.
Dock var det lite ensamt i köket så sen blev det hotell i 15 år.
Efter det hjälpte jag till med att driva upp kafferosteriet Johan & Nyström med familjen. Valde dock att hoppa av för att plugga HR. Men så dök Herrängen upp - vilken dröm!

Tillsammans med min familj här i Älvsjö älskar vi full fart, vilket uttryckt sig i husrenoveringar, flera företag och 4 döttrar. I kombination med måttot "det löser sig" så går det faktiskt ihop på något sätt. 

 

CECILIA

Jag är en sann livsnjutare som älskar guldkant på vardagen! Skrattar ofta och ibland lite för högt!
Inflyttad Katrineholmare som tog svängen förbi Vilhelmina innan jag rotade mig här i storstan 1996. Jobbat över 20 år på stans olika hotell med drift, marknad och lite inredning. Är en sann hotellnörd! När jag är ute och reser släpar jag gärna in mitt resesällskap på olika hotell för att kolla in lobbyn och lukta på hotelltvålen.  

Åker gärna skidor (utför!), solar, badar och dricker vin när jag är ledig!   

Bor här i Älvsjö med min snygga Peter och härliga dotter Agnes.
 


 

JIMMY

När jag var nio år bestämde jag mig för att laga mat professionellt, självklart visste jag inte vad det innebar men det verkade häftigt... Det har inneburit många timmar i tuffa, inspirerande, kreativa och krävande miljöer. Alltifrån Franska stjärnköket i Bagnols till bättre retauranger i Sverige. Uppvuxen i Småland, flera år i Malmö, massa år i Stockholm och nu då tjugoåtta år senare så har jag hamnat på Herrängens gård. Ett spännande projekt där bara vår egen fantasi kan sätta gränser! 

Driver också en matlagningssida på Instagram, @pappalagarmat, där jag och min dotter Ines lagar mat hemma i köket i Gröndal. Där delar jag enkla rätter, tankar, tips och idéer!
 


 

ALVA

Nyinflyttad från Borås där Sofie och Cissi hittade mig av en slump när de gjorde ett lunchstopp och jag jobbade där på restaurangen. Så kul när det säger klick* så det var bara för mig att våga hoppa när de ringde mig och erbjöd mig jobbet som caféansvarig på Herrängens Gård. 

När jag inte är på gården så sjunger jag gärna, bakar och umgås med min pojkvän Lucas.